Wednesday, January 26, 2011

Pashmina Paling Murah Pernah Aku Beli!

Salam kawan-kawan. Bertemu lagi kita dalam rancangan... Haiwan Teladan!!!! (Bayangkan korang kanak-kanak ribena yang sahut nama rancangan sama-sama). Haha. Aku suke rancangan tu coz dia encourage budak-budak untuk ikut kebaikan dan kelebihan haiwan-haiwan kat atas muka bumi ni.

Okes. Back to the main point. Korang nak tau tak? Baru-baru ni aku and hubby nak ke Bukit Kayu Hitam untuk window shopping (kalau tershopping tu memang xdpt dielakkan la kan). On the way balik, aku and hubby terdiscover satu shopping mall kat Changlun, Kedah ni. Aku and hubby memang kaki jalan-jalan. Cepat-cepat kami masuk simpang nak ke shopping mall tu. Bila masuk je shopping mall tu- "WALAWEI!! Banyaknye pilihan tudung Yang!! Arghh!! I jadi gila dah ni!! Tolong pegang I kuat2!! Kang I terbeli semua!!". Maka laki aku pun dengan sekuat kudratnye memeluk aku agar aku tak terlepas ke tudung2 tersebut. Haha. The drama. First time aku jejak kaki ke situ, mataku berpinar-pinar (macam mata kartun Sailormoon tu) dek kerana terpukau melihat betapa cantik2 dan murah2 scarfs yang dijual kat situ.

Dari satu booth ke satu booth and dari satu butik ke satu butik aku pegi, semuanye cantik2. Semua fesyen ada. Dari trend lama hingga terkini. Saper tak rambang mata kan? Maka, aku pun TERRRBELI la beberapa pashmina and anak tudung syria ni..


Setiap pashmina harganye sangat la murah. RM7.00 je! Can you believe it!! Anak tudung syria jenis cotton/jersey/lycra plak cuma RM10 untuk 3 helai. Wow lagik!! Kalau beli sehelai, RM4. Huns huns! (Kembang kempis idung aku sebab terlampau excited). Eh. Katakanlah kan.. (pening tak ayat ni?). Kalau MM jual pashmina, shawl and anak tudung ni, korang mau beli tak? Hehehe. Kalau lebih seratus orang kata mau beli, MM jual la. Huhuhu!

21 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

anak tudung tu murah tu, rugi kalo tak belikan :)

Mawar Merah said...

@Ieda Al-Habsyi Ha'ah. Tapi mono tone je yg jual 3 RM10.

Indah Mulya said...

murahhhhhhhhh..hehe..mmg xleh g sana cm tu kak..kompem sakan shopping

ruby zaizi said...

ala murahnye..uwwaaa..nk pegi!

Pink Pearl Lady said...

murahnya,kat maner tue....t boleh g beli gak....

NurSolehah said...

mauuu.... jual ank tudung tu... murah2 dh la... hehe...

|| A r a W a n i || said...

pergh!
gila murah...
ha.. jual lah..
jual murah2 taw..
hihi..=)

Mawar Merah said...

@Indah Mulya Xpe dik. Ti bercuti kat Kedah, singgah sn.

Mawar Merah said...

@ruby zaizi Hahaha. Meh cuti2 Malaysia kat Kedah. promote ckit..

Mawar Merah said...

@Pink Pearl Lady Shopping Mall tu yg terbesar kat Changlun. Kt tepi highway je. Ala.. Xingat plak nm dia.huhu

Mawar Merah said...

@NurSolehah Hahaha. =p

Mawar Merah said...

@|| A r a W a n i || Hahaha. 2nd vote suh jual. Ada lg 98 vote. Huhu =p

bantalbucuk said...

murahnya kak..nak beli jugak tapi kalau harga dia sama macam tu..kalau harga dah naik rm10 tak nak beli..hehehe..;D

Lelord said...

yeaaaaa balik ni nakg langkawi..leh arr jenjalan carik shawl hehhe

Mommy Pinky said...

jual jual. ekeke ^^

Mawar Merah said...

@bantalbucuk Haha. Mn leh dik harga tu. Kena la mahal skit. Kos pengangkutan, pos, packaging lagi. Ye dak? Kalo akak jual harga tu jugak, mau akak lagi bankrupt rugi, bukan akak untung pun. huhu

Mawar Merah said...

@Lelord Haha. Singgah ke Changlun tu..

Mawar Merah said...

@Mommy Pinky Ngeh3.

bantalbucuk said...

sekali kak buat amal..hehe..just kidding..^_^

Mawar Merah said...

@bantalbucuk Yo lah.. Yo lah.. Picit idung kang.. haha

Ienna Azemi said...

murahnye...cantik2 pulak tu

Post a Comment

Sham dan Ramlah -Forever & Ever-

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
anang

Get this Mp3 @ Weblagu.Com